Menu
0

Privacy Policy

Privacy

De verantwoordelijke voor de verwerking, GEOVINO respecteert de Belgische wet van 30 juli 2018 met betrekking tot de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

GEOVINO verwerkt  de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met de webwinkel, zoals Klanten.

GEOVINO krijgt de gegevens rechtstreeks van de klant, wanneer deze de webwinkel bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult of wanneer de Klant contact zoekt met onze klantenservice via email.

Als de Klant iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van nodig om deze bestelling te kunnen bezorgen en de Klant op de hoogte te kunnen houden over zijn bestelling. Ook voor eventuele retouren of reparaties zijn deze gegevens nodig. Hiervoor verzamelt GEOVINO de Klant zijn naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en telefoonnummer.

De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die de Klant met GEOVINO heeft gesloten.

In sommige gevallen ontvangt Neuf Brussels jouw gegevens van anderen. Wanneer iemand een cadeau direct naar jou verstuurt, krijgen we jouw naam- en adresgegevens.

De door de Klant meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling, versturen van nieuwsbrieven indien aangeduid.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan GEOVINO, Dok Noord 7A501, 9000 Gent, of via het emailadres [email protected] gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

De Klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, GEOVINO heeft dus geen toegang tot uw paswoord.

GEOVINO houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden.

Als de Klant social media zoals Facebook gebruikt, kan deze via “like en share” de artikelen die De Klant leuk, nuttig of handig vindt, delen met vrienden op verschillende social media accounts. GEOVINO krijgt geen toegang tot de Klant zijn social media accounts.

Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren via email: [email protected]

 

Gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van de Klant zijn computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een webwinkel in de browser van de computer of op de Klant zijn mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer een webwinkel geraadpleegd wordt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

De Klant kan zijn internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat een waarschuwing ontvangen wordt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van de harde schijf worden verwijderd.  Dit kan men doen via de instellingen van de browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat bepaalde applicaties niet zullen kunnen gebruikt worden.

Door gebruik te maken van deze webwinkel, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Schrijf je in op onze GEOVINO nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €300,00 en de verzending is gratis